O nama

Mi smo Yoga Balance…

S Vama dijelimo svoja znanja i spoznaje kako biste i Vi pronašli put prema svjesnom, radosnom i strastvenom životu. Kroz naše programe vodimo Vas u sadašnji trenutak.

Yoga Balance, osim redovnih satova Vinyasa Yoge i Yin Yoge, nudi i sljedeće programe: Yoga Retreat, korporativnu yogu, yogu za lice, individualne yoga satove, tematske radionice, yogu za trudnice te učiteljski yoga trening.

Svi programi provode se s ljubavlju i posvećenosti prema uspostavljanju ravnoteže duha i tijela koji će Vam omogućiti zdraviji i ispunjeniji život. Pritom izdvajamo nama najdraži Yoga retreat program na kojem smo svjedoci brojnih transformacija polaznika koji se bude iz života kojima upravljaju nesvjesne navike, te nakon kojeg napokon počinju živjeti svoj san. U ubrzanom ritmu svakodnevnice, mi pronalazimo vrijeme za sebe, vrijeme da zastanemo, osvijestimo i transformiramo sve što više ne služi našem životu… I u trenutku povratka u svakodnevni život mi spremno počinjemo iznova i stvaramo svoj mikro svijet i svoje okruženje s kojim rezoniramo.

Strastveno zagovaramo veganski način života koji nas potiče da skinemo koprenu iluzije društva koje smatra da je čovjek iznad prirode.


Zovem se Ivana, osnovala sam Yoga Balance!

O nama

Živim ispunjenim životom, posvećena sam svojoj obitelji i samoj sebi. Smatram da je nužno odvojiti vrijeme za sebe i biti sam, jer je to način na koji dolazimo do duhovne ravnoteže, te ujedno stvaramo kvalitetnije odnose s okolinom. Volim se družiti, a osim yoge, vodim zdrav život i hranim se veganski. Vrtlarim i komuniciram s biljkama od kojih svakodnevno učim o davanju i primanju. Moja je misija pomoći drugima u osvještavanju važnosti zdrave prirode koju trebamo čuvati. Majka Zemlja koja nas hrani i podržava, ona je koja nam daje snagu i inspiraciju. Yogom se bavim već deset godina, a završila sam razne edukacije te stekla nekoliko diploma na svjetski priznatom udruženju Yoga Alliance. Podučavam Vinyasa yogu, Yin yogu, Multy-Style yogu individualno i u grupama.

Ako i Vi želite ispunjeniji život pridružite nam se u Yoga Balance!