Redovni Yoga satovi

Kalendar vrijedi od 1.9.2022.

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga je stil yoga prakse koji usklađuje pokret i dah. U dinamičnom sinkroniziranom slijedu usklađenih pokreta i kontroliranog disanja dolazimo do točke koncentracije koja nam omogućuje potpunu ravnotežu. Asana sekvence pokreta pridonose izdržljivosti i dubokoj smirenosti pa je ovaj oblik yoge često nazivan meditacijom u pokretu. Jedna od najpoznatijih vježbi Vinyasa yoge je Pozdrav suncu (Surya Namaskar). Asane se mogu kombinirati u raznovrsnim kreativnim sekvencama, a Vinyasa omogućuje i usklađeno povezivanje različitih grupa tehnika poput pranayame, meditacije i drugih vrsta yoge u jednu cjelinu. Osnažite svoj duh kroz kontrolirani slijed pokreta i daha te pronađite svoj unutarnji mir u ovoj jedinstvenoj i drevnoj yoga praksi.

Yin yoga

Yin yoga je praksa koja se u osnovi temelji na nježnim oblicima opuštanja mišića. Riječ yin dolazi iz taoističke tradicije yina i yanga kao temeljnog oblika života koji počiva na pomirenju suprotnosti. Yin yoga je osobito pogodna za sportaše. Kroz opušteno zadržavanje u yoga položajima kroz 3-5 minuta ovaj oblik yoge omogućuje meditativno iskustvo koje uklanja bolove u mišićima i osnažuje vezivno tkivo. Vježbe se izvode polako i usklađeno što pridonosi boljem protoku prane, odnosno životne energije kroz tijelo. Osim toga, benefiti Yin yoge uključuju i osvještavanje vlastitih uvjetovanja koja nas ograničavaju, otpuštanje unutarnjih tenzija i povezivanje sa sadašnjim trenutkom koje nam omogućuje kvalitetniji i opušteniji život.

MultyStyle Yoga

U Yoga Balance nudimo i tematski posložene satove yoge. Tematske cjeline uključuju određene dijelove tijela, energetske centre ili čakre, godišnja doba i slično. Da bi svaka pojedinačna tema bila zadovoljena, dodajemo razne stilove yoga praksi i drugih praksi koje pružaju optimalnu dobrobit pojedinca. Pridružite nam se i istražite vlastite granice i mogućnosti uz kombinirane vježbe i prakse koje će Vam omogućiti ispunjeniji život!

Yoga za Lice

Yoga za lice je skup praksi koje osnažuju mišiće dajući pritom puniji izgled lica, te istežu mišiće i fasciju i daju simetričnu duljinu lica. Pritom mišići, kojih na licu imamo čak 57, izlaze iz stanja tenzije i opuštaju se. Na taj način utječemo na bore koje omekšavaju ili nestaju. Vježbama, masažom i akupresurom djelujemo i na cirkulaciju, limfu te na akupresurne točke koje nam pomažu osvijestiti i opustiti tenzije, kako fizičke tako i one emocionalne. Yoga za lice kombinacija je akupresurnih tehnika i osnova yoge koje ujedno nude prirodan i učinkovit način da održite svoju kožu elastičnom i očuvate blistav ten.

Pogledaj više o yogi za lice


* Kupovinom S, M, L ili XL paketa redovnih yoga satova možete birati više vrsta Yoge koju želite prakticirati.

* Broj dolazaka ograničen je veličinom paketa, a njihov period trajanja je 30 dana. Vrijedi samo za jednu osobu.

Sati Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvtatak Petak
09:00 h
Slow flow jutarnji
Slow flow jutarnji
17:00 h
Vinyasa yoga
17:00 - 18:15
(početna)
Vinyasa yoga
17:00 - 18:15
(početna)
18:30 h
Vinyasa yoga
18:30 - 19:45
(napredna)
Vinyasa yoga
18:30 - 19:45
(napredna)
Yin yoga
18:30 - 19:45
20:00 h
Vinyasa yoga
20:00 - 21:15
(slow flow)
Vinyasa yoga
20:00 - 21:15
(slow flow)

Paket S

23 EUR (173,29 HRK)

Četiri dolaska mjesečno (jednom tjedno)

Paket M

30 EUR (226,04 HRK)

8 dolazaka mjesečno (dva puta tjedno)

Paket L

37 EUR (278,78 HRK)

12 dolazaka mjesečno (tri puta tjedno)

Paket XL

44 EUR (331,52 HRK)

16 dolazaka mjesečno (četiri puta tjedno)

Drop in

10 EUR (75,35 HRK)

Jedan dolazak

Yoga za lice individualni plan

44 EUR (331,52 HRK)

Individualni plan za vježbe