Veli Iž

16.08.2022. - 20.08.2022.

Shakti Yoga Retreat

Shakti Yoga Retreat

16.-20.08.2022. na otoku Ižu s Vanjom i IvanomPozivamo Vas na zajedničko putovanje povlačenja u unutarnji mir i zadovoljstvo kroz naš Yoga Retreat program!
Kroz par dana yogijskog povlačenja dolazimo do raznih korisnih spoznaja o našim potrebama koje ne primjećujemo u svakodnevnom životu. Suočavamo se sami sa sobom na nježan način i tako dolazimo do sposobnosti za promjenu negativnih i kultiviranje pozitivnih navika u svakodnevnom životu.

🧘‍♀️


Želimo da iskusite potpuni mir i zato Vas vodimo na otok Iž, magičan otok u Dalmaciji u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Ova tiha oaza u netaknutoj prirodi idealno je mjesto za povlačenje u sebe, mjesto na kojem nema prometa i buke.

👒


Osamljene plaže koje pružaju odmor od užurbane svakodnevnice, omogućit će Vam rad na sebi i stvaranje promjene za sebe.
Okruženi prirodom, lakše ulazimo u unutarnji svijet gdje možemo istražiti svoja najdublja ograničenja s fokusom na vlastite namjere i prilike. Povežite se sa svojom unutarnjom snagom unutar ženskog kruga i posadite sjeme promjene koje će kroz transformativne yogijske prakse pokrenuti Vaš osobni rast i postaviti temelje za izgradnju vašeg sretnog Ja.


Smješteni u obiteljski vođenom hotelu uz more, uživati ćete u raznolikim ukusnim vege obrocima. Započnite dan buđenjem uz miris mora, te uranjanjem u dinamičnu jutarnju praksu. Svaki dan ispunjen je praksom, odmorom na plaži i meditativnim šetnjama. Pronađite inspiraciju na jedinstvenom Yoga Retreatu u Dalmaciji dok istražujete izolirana mjesta netaknute prirode!

🌊


Na otoku Ižu možete iskusiti i druge aktivnosti koje nisu u cijeni Yoga Retreat programa, poput primjerice Gong kupke, ranih izleta na brdo Korinjak gdje možete uživati u veličanstvenom izlasku sunca, vožnje brodom i potrage za dupinima, kao i raznim masažama u hotelu.
Dobrodošli su početnici i napredniji vježbačiYoga stilovi: Vinyasa yoga, Yin yoga, Yoga za lice
Program: Yoga praksa, Kriya yoga, Pranayama, Ženski krug podrške, meditacija, Yoga Nidra
Veličina grupe: 8-13 osobaSmještaj: Hotel Korinjak (više o smještaju pogledajte na linku ispod)
www.korinjak.comHrana: Veganska ili vegetarijanska; doručak i večera uključeni u cijenu, ručak je moguće nadoplatiti prema dnevnom meniju (od 30 do 60kn)

💙


RASPORED:
PRVI DAN- utorak, 16.06.2022.
16:00 Prijava na recepciji i okupljanje
18:00 Yin yoga - nježna, meditativna praksa
19:30 Večera
21:00 Ženski krug podrške (gradimo povjerenje i dijelimo iskustva unutar ženskog kruga)
DRUGI DAN- srijeda
07:00 Kriya yoga (yogijsko pročišćavanje tijela)
07:30 Slow flow Vinyasa yoga i Pranayama za uzemljavanje


09:00 Doručak
11:00-16:00 Slobodno vrijeme za uživanje u suncu i moru, gong kupki, masažama
16:00 Yoga za lice
16:30 Ženski krug podrške (tereti koje naša zdjelica nosi i kako osnažiti zdjelicu)
18:30 Yin yoga - nježna, meditativna praksa
19:00 Večera
21:00 Tapping meditacija
TREĆI DAN- četvrtak
07:00 Kriya yoga (yogijsko pročišćavanje tijela)
07:30 Kreativna Vinyasa yoga za buđenje protočnost energije

💧


09:00 Doručak
11:00-16:00 Slobodno vrijeme za uživanje u suncu i moru, gong kupki, masažama
16:00 Yoga za lice
16:30 Ženski krug podrške (jačanje snage volje)
18:30 Yin yoga - nježna, meditativna praksa
19:00 Večera
21:00 Yoga nidra - sjeme namjere
ČETVRTI DAN- petak
07:00 Kriya yoga (yogijsko pročišćavanje tijela)
07:30 Dinamična Vinyasa yoga za energetsko buđenje

🔥


09:00 Doručak
11:00-16:00 Slobodno vrijeme za uživanje u suncu i moru, gong kupki, masažama
16:00 Yoga za lice
16:30 Ženski krug podrške (otvaranje latica srca)
18:30 Yin yoga - nježna, meditation praksa
19:00 Večera
21:00 Pranayama i Metta meditacija
PETI DAN- petak
07:00 Kriya yoga (yogijsko pročišćavanje tijela)
07:30 Dinamična Vinyasa yoga za otvaranje srca

💚


09:00 Doručak
10:00 Odjava iz hotela i zadnje okupljanje
Cijena: 4.440,00 HRK
uključuje:
smještaj u hotelu na bazi polupansiona
retreat program.

🦅


Early bird cijena: 3.996,00 HRK (uplate do 15.06.)
Nepovratni depozit: 1.000,00 HRK (preostali iznos plaća se gotovinom po dolasku u hotel)
Svu potrebnu opremu za vježbanje imamo te ne morate donijeti svoju, osim ako tako želite.Kontakt za prijavu:Ivana 092 141 7308, covo.ivana@gmail.com
Vanja 095 8123 119 vanja.pezic@gmail.comO voditeljicama:Ivana Čovo
Živim ispunjenim životom, posvećena sam svojoj obitelji i samoj sebi. Smatram da je nužno odvojiti vrijeme za sebe i biti sam, jer je to način na koji dolazimo do duhovne ravnoteže, te ujedno stvaramo kvalitetnije odnose s okolinom. Volim se družiti, a osim yoge, vodim zdrav život i hranim se veganski. Vrtlarim i komuniciram s biljkama od kojih svakodnevno učim o davanju i primanju. Moja je misija pomoći drugima u osvještavanju važnosti zdrave prirode koju trebamo čuvati. Majka Zemlja koja nas hrani i podržava, ona je koja nam daje snagu i inspiraciju. Yogom se bavim već deset godina, a završila sam razne edukacije te stekla nekoliko diploma na svjetski priznatom udruženju Yoga Alliance. Podučavam Vinyasa yogu, Yin yogu, Multy-Style yogu individualno i u grupama.Vanja Radonić
Ubrzo nakon mog prvog susreta s yogom ona postaje neizostavni dio moje svakodnevne rutine. Praksa asana, pranayame i meditacije daje mi snagu, ravnotežu i mir iznutra. Želeći podijeliti dobrobiti yoge koje sam iskusila na vlastitome tijelu i umu, započinjem s edukacijom za instruktoricu yoge. Ubrzo počinjem i s podučavanjem grupnih i privatnih satova te vođenjem edukacija kroz škole yoge, radionice i retreatove. Moj vlastiti put učenja i istraživanja yoge nikada ne prestaje. Educiram se kroz mnoge škole i radionice vinyasa, ashtanga, yin i prenatal yoge.
Svakodnevno njegujem osvještene izbore i navike u aspektima ekologije, zdrave prehrane, odnosa prema drugima i samoj sebi. Smatram da je izuzetno važno izdvojiti svaki dan vrijeme za sebe i bivanje u tišini jer kada smo sami osnaženi možemo kvalitetno davati drugima.