Online

01.12.2022. - 22.12.2022.

ZIMSKI YOGA RETREAT online

ZIMSKI YOGA RETREAT online

Pridruži nam se na yogijskom putu povlačenja na kojem ćemo te uz pomoć jogijskih mudrosti naučiti kako da vodiš život u kojem stvaraš vrijeme i prostor za sebe.

.

Naš 21-dnevni yoga retreat predstavlja osobno obećanje koje daješ sebi i grupi koja ima jednake pozitivne namjere kao i ti. Često može biti lakše pronaći vrijeme za posao, obitelj i prijatelje nego pronaći vrijeme za sebe. Ovaj retreat nudi ti strukturu i podršku grupe za stvaranje navika njegovanja sebe.

.

Izabrali smo ovaj period godine jer je sada u prirodi vrijeme kada jesen prelazi u zimu. Nakon snažne energije vrućeg ljeta i jesenskog perioda tranzicije i otpuštanja, sada nam dolazi vrijeme smirivanja i priroda nas svojim ulaskom u tišinu i hibernaciju poziva na povlačenje i odmor. Zima nas uči introspekciji i kako se vratiti korak unatrag te početi slijediti signale vlastitog tijela i signale prirode.

.

Retreat uključuje kratke dnevne prakse i rituale koje možeš izvoditi u vrijeme kada tebi odgovara uz podršku u zatvorenoj fb grupi. Uz to jednom tjedno nalazimo se na zajedničkoj yoga praksi na Zoom-u. Sve ove prakse podržati će tvoje fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje.

Prakse se nadopunjuju međusobno i tematski su posložene kako bi te podržale da s lakoćom ostvaruješ svoje ciljeve.

Datum: 1.12.- 22. 12. 2022.

Cijena: 100 € (753,45 kn)

kod za popust: NXNW-ZV7U

Svi su dobrodošli bez obzira na prijašnje iskustvo yoge!

.

Voditeljice:

Vanja Radonić i Ivana Čovo