Yoga za lice

Yoga za lice održava se ONLINE putem.

Yoga za lice je skup praksi koje osnažuju mišiće dajući pritom puniji izgled lica, te istežu mišiće i fasciju i daju simetričnu duljinu lica. Pritom mišići, kojih na licu imamo čak 57, izlaze iz stanja tenzije i opuštaju se. Na taj način utječemo na bore koje omekšavaju ili nestaju. Vježbama, masažom i akupresurom djelujemo i na cirkulaciju, limfu te na akupresurne točke koje nam pomažu osvijestiti i opustiti tenzije, kako fizičke tako i one emocionalne. Yoga za lice kombinacija je akupresurnih tehnika i osnova yoge koje ujedno nude prirodan i učinkovit način da održite svoju kožu elastičnom i očuvate blistav ten.

Pogledajte više

Online satovi

U Yoga Balance nudimo online satove Yoge za lice, koji su tematski odabrani i kojima ciljamo na određeni dio lica. To mogu biti općenite vježbe koje se fokusiraju primjerice na gornji ili donji dio lica ili konkretno na manje područje koje uključuje vrat, oči, usne, obraz, čelo i sl.

Radionice - Pozovite nas u svoj grad!

Radionice Yoge za lice obavljamo po narudžbi te dolazimo u Vaš grad! Dosadašnje radionice Yoge za lice su prošle jako uspješno. Nakon radionica dobivate snimku sa vježbama i masažom.

Pogledajte više

Individualno savjetovanje

Individualno savjetovanje Yoge za lice namijenjeno je samo Vašem licu. Sastajemo se online 3 do 4 puta pri čemu nakon prvog puta skeniramo vaše lice. Na drugom sastanku dobivate upute kako i koliko vježbati. Na trećem sastanku gledamo napredak i dogovaramo daljnje vježbe, a četvrti sastanak slijedi po potrebi. Uzimamo slike prije i poslije koje dijelimo samo ako ste suglasni, a u protivnom nam služe kako bi i instruktor i polaznik vidjeli promjenu.